Menu
Καλάθι αγορών

Μηχανισμοί

Mηχανισμός Shimano SOCORRO SW
3 x Ατοκες Δωρεάν Αποστολή Εξαντλημένο
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: SOC10000SW
O νέος και εξαιρετικός αυτός μηχανισμός στην εκδοχή 10000SW ήρθε να καλύψει τις ανάγκες των ψαράδων απο την ακτή η το σκάφος...Προσφέροντας δύναμη και αξιοπιστία και εξαιρετική τιμή για αυτά που προσφέρει.Ο Socorro φοράει όλα τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα της Shimano δινοντάς σας ενα μηχανισμό δυνα..
157,50€
Μηχανισμός Okuma CAVALA Multiplier
3 x Ατοκες Δωρεάν Αποστολή Εξαντλημένο
Κατασκευαστής: OKUMA Κωδικός Προϊόντος: SKOKUCAV
O ολοκαίνουργιος CAVALA από την ΟKUMA είναι η αντικατάσταση του πασίγνωστου METALOID.O μηχανισμός είναι αναβαθμισμένος τεχνολογικά , είναι ελαφρύς μικρός και παράλληλα δυνατός για να είναι σύντροφος σας σε επιθετικά ψαρέματα που ο εξοπλισμός σας παίζει ρόλο:4 +1ατσάλινα Ιαπωνικά ρουλεμάν κλειστού τύ..
από 239,00€
Μηχανισμός Okuma CORTEZ Black
Δωρεάν Αποστολή
Κατασκευαστής: OKUMA Κωδικός Προϊόντος: SKOKUCZ
Ο νέος Cortez  απο την OKUMA συνεχίζει την πορεία του προηγούμενου μοντέλου σε πολύ καλή τιμή για πιο ελαφριά ψαρέματα απο την βάρκα.4+1 ατσάλινα ιαπωνικά ρουλεμάν κλειστού τύπουΒάση απο ατσάλι.Carbonite Drag system.Συμπαγές χερούλι απο ανοδιομένο αλουμίνιο με υπερμεγέθη λαβή.Compact Graphite b..
από 149,00€
Μηχανισμός Shimano SARAGOSA SW
3 x Ατοκες Δωρεάν Αποστολή
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: SRG-SW
Από την Shimano ο νέος Saragosa SW ήρθε να σας καταπλήξει με τις δυνατοτητές του...Eνας μηχανισμός που θα γίνει το απόλυτο εργαλείο στα χέρια σας.Με Carbon αδιάβροχα φρένα , Hagane γρανάζι, ARC Spool πομπίνα , τεχνολογία Xship , HD γρανάζια &  X shield αδιάβροχο κορμό απλά δουλέψτε τον σε δ..
από 283,50€
Μηχανισμός Shimano STELLA SW
Δωρεάν Αποστολή 6 x Ατοκες Εξαντλημένο
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: STL-SW
Το νέο Stella είναι ο ισχυρότερος μηχανισμός Spinning που κατασκεύασε ποτέ η Shimano...Αυτός ο μηχανισμός της Shimano επικεντρώνεται στην δύναμη. Για να το επιτύχει η Shimano αναβάθμισε την αντοχή,την ανθεκτικότητα,την ακαμψία και την αντίσταση στο νερό.Πέρασε σημαντικές τεχνολογίες όπως το X-Sh..
από 1.170,00€
Μηχανισμός Shimano TALICA 16 ΙΙ
Δωρεάν Αποστολή 6 x Ατοκες Εξαντλημένο
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: TAC16II
Κατασκευάζεται με στενό τύμπανο που έχει σαν αποτέλεσμα το μικρότερο βάρος με μικρότερες διαστάσεις και τον ευκολότερο χειρισμό σε σχέση με τους αντίστοιχους multiplier μηχανισμούς με Lever Drag...To Τalica είναι μια καταπληκτική μηχανή μεγάλης ταχύτητας. Εφοδιασμένο με πλαίσια Diecast Alumini..
585,00€
Μηχανισμός Shimano TALICA 8
Δωρεάν Αποστολή 6 x Ατοκες
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: TAC8
Από την Shimano o TALICA 8 στην Narrow μορφή της σειράς..Το όνομα TALICA λέει πολλά. Η Shimano παρουσιάζει τον TALICA 8 για τεχνικές όπως Jigging και τις παραλλαγές του δηλ. Slow , Inchicu και γιατί όχι και Trolling.O μηχανισμός κατασκευάζετε με στενό τύμπανο με αποτέλεσμα μικρό βάρος με τις..
495,00€
Μηχανισμός Shimano TLD 25
3 x Ατοκες Δωρεάν Αποστολή Εξαντλημένο
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: TLD25
Ο TLD 25 είναι ιδανικός για συρτή μεσαίου βάρους γιατί διαθέτει τύμπανο μεγαλύτερης χωρητικότητας...Αυτό το μοντέλο είναι ένας μοναδικός μηχανισμός που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε μεσογειακό ψάρι.Φοράει 4 ρουλεμάν Α-RB και το πλαίσιο είναι XT-7Εχει αδιάβροχα φρένα και μανιβέλα Single Aloumin..
216,00€
Μηχανισμός Shimano TLD 30II A
3 x Ατοκες Δωρεάν Αποστολή -10 % Εξαντλημένο
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: TLD30IIA
Ο μηχανισμός TLD 2 Speed είναι εξοπλισμένος με το βασικό σύστημα φρένων των TLD αλλά ενισχυμένο για ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες .Πολύ σημαντική η ύπαρξη συστήματος επιλογής έλξης με δύο ταχύτητες .Εάν παλεύετε ένα ψάρι 100 κιλών στα 130 μέτρα βάθος τότε χρειάζεστε αργή ταχύτητα. Αν πάλι έχετ..
350,00€ 315,00€
Μηχανισμός Shimano TORIUM 14 HGA
3 x Ατοκες Δωρεάν Αποστολή Εξαντλημένο
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: TOR14HGA
Ο νέος Torium 14 HG αποδεικνύει οτι η Shimano για μια φορά ακόμη παραδίδει εναν μηχανισμό για δυνατούς ψαράδες...High Speed Gear Ratio. Ratio : 6:3.13 S A-RB (Shielded A-RB) Stainless Steel Ball Bearings +, 1 A-RB Stainless Steel Roller BearingSuper Stopper Anti-Reverse Plus Backup Anti-re..
234,00€
Μηχανισμός Shimano TORIUM 16HGA
3 x Ατοκες Δωρεάν Αποστολή
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: TOR16HG
Ο νέος Torium 16 HG αποδεικνύει οτι η Shimano για μια φορά ακόμη παραδίδει εναν μηχανισμό για δυνατούς ψαράδες...High Speed Gear Ratio3 S A-RB (Shielded A-RB) Stainless Steel Ball Bearings +, 1 A-RB Stainless Steel Roller BearingSuper Stopper Anti-Reverse Plus Backup Anti-reverse PawlDie-Cast A..
252,00€
Μηχανισμός Shimano TRN200G
Δωρεάν Αποστολή
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: TRN200G
Ο TRN200G  είναι ένας ιδανικός μηχανισμός για ελαφριά ή μεσαίου βάρους συρτή και καθετή ...Στα τεχνικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται o κατανεμητής νήματος η πετονιάς ενώ το σώμα από γραφίτη είναι πολύ ανθεκτικό στις φθορές και την διάβρωση. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή σε πολύ καλ..
99,00€
Μηχανισμός Shimano TYRNOS 16
3 x Ατοκες Δωρεάν Αποστολή Εξαντλημένο
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: TYR16
Το Tyrnos είναι σχεδιασμένο με την ίδια φιλοσοφία που έχει σχεδιαστεί το αδερφάκι του με 2 ταχύτητες . “Δύναμη και αξιοπιστία ”.H συνολική δομή των δυο μηχανισμών είναι παραπλήσια.Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας γραναζιών σε κιβώτιο με χαμηλό κέντρο βάρους κάνουν τον μηχανισμό ανταγωνίσιμο με οποι..
283,50€
Μηχανισμός Shimano TYRNOS 30
3 x Ατοκες Δωρεάν Αποστολή Εξαντλημένο
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: TYR30
Το Tyrnos είναι σχεδιασμένο με την ίδια φιλοσοφία που έχει σχεδιαστεί το αδερφάκι του με 2 ταχύτητες . “Δύναμη και αξιοπιστία ”.H συνολική δομή των δυο μηχανισμών είναι παραπλήσια.Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας γραναζιών σε κιβώτιο με χαμηλό κέντρο βάρους κάνουν τον μηχανισμό ανταγωνίσιμο με οποι..
301,50€
Μηχανισμός Shimano TYRNOS 30 ΙΙ
Δωρεάν Αποστολή 6 x Ατοκες Εξαντλημένο
Κατασκευαστής: SHIMANO Κωδικός Προϊόντος: TYR30II
Το θρυλικό Tyrnos 30 με τις 2 ταχύτητες είναι εξαιρετικά δυνατό και γεμάτο αξιοπιστία που συναντάμε σε ακριβότερους μηχανισμούς της Shimano...Ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας γραναζιών σε κιβώτιο με χαμηλό κέντρο βάρους κάνουν τον μηχανισμό ανταγωνίσιμο με οποιονδήποτε άλλο στην αγορά.O λόγος μετ..
414,00€
Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)
Το way2fish.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας περιήγησης. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.