Menu
Καλάθι αγορών

Πλάνοι

Κατασκευαστής: OWNER Κωδικός Προϊόντος: S264430
Δυνατός νέος πλάνος απο την ΟWNER-Cultiva για Light Shore Jigging...Δυναμική κοφτή πλεύση και εξαιρετική ισορροπία στο νερό δεν θα αφήσουν ασυγκίνητα επιθετικά θηράματα.Οκτώ δυνατοί χρωματισμοί με την γνωστή ποιότητα Cultiva.O πλάνος έρχεται αρματωμένος με έτοιμο Assist Hook με ελαφριά τρέσσα για ακ..
από 10,30€
Κατασκευαστής: DAIWA Κωδικός Προϊόντος: SKDASLII
Οι νέοι Sacrifice Leaf II της Daiwa... Εχουν ασύμμετρο σχήμα και θα συνεχίσουν την παράδοση των προηγούμενων μοντέλλων της σειράς.Με πολύ λεπτό σε πάχος σχήμα και άριστη πλεύση είναι ικανοί να προσελκύσουν δυνατά θηράματα.Ενάντια στην φθορά είναι επικαλυμμένοι με Hi..
από 14,00€
Κατασκευαστής: HART Κωδικός Προϊόντος: SKHADF
Ο Delta Force της Hart θα σας χαρίσει δυνατές συγκινήσεις...Eίναι το απόλυτο εργαλείο για shore Jigging,light shore jigging & Jig Casting με ασύμμετρο σώμα.Η συμπεριφορά αυτού του πλάνου είναι πραγματικά απίστευτη λόγω οτι το 70% του βάρους του είναι κατανεμημένο στην ουρά με αποτέλεσμα γρήγ..
από 9,00€
Κατασκευαστής: HAYABUSA Κωδικός Προϊόντος: SMKHAFS415
Απο την Hayabusa o Jack Eye ACE ήρθε να κάνει την διαφορά στα ψαρέματα shore & light shore Jigging.O πλάνος έχει έναν καινοτόμο σχεδιασμό που θα σας εντυπωσιάσει.Εχει χαρακτηριστικά μεσόβαρου με μια ιδιαίτερη κλίση προς τα πίσω που κάνει την διαφορά στην πλεύση.Το πέσιμο είναι εξαιρετικό , η κίν..
από 9,40€
Κατασκευαστής: HAYABUSA Κωδικός Προϊόντος: SMKHAFS419
Από την Hayabusa ο KUNEKUNE είναι ένας νέος ιδιαίτερος και με πολλές δυνατότητες πλάνος ....Το σχήμα του είναι ασύμμετρο και πίσω αντί για σαλαγκιά φοράει γραβάτα με δύο εξαιρετικά αγκίστρια. Η κυματιστή πλεύση τις γραβάτας προκαλεί ανεπιφύλακτα δυνατά θηράματα.Μπορείτε να τον δουλέψετε στο Shore Ji..
12,20€
Κατασκευαστής: HAYABUSA Κωδικός Προϊόντος: SMKHAFS431
Από την Hayabusa ένας πολύ δυνατός πλάνος για τεχνικές Slow & Vertical Jigging.O Jack Eye Air Jerk κινείται  με εξαιρετικά πονηρούς ελιγμούς  "πληγωμένου ψαριού" και πλεύση που δεν θα αντισταθεί κανένα θήραμα.Στις παύσεις κινείται παράλληλα με τον βυθό με ισχυρές αντανακλάσεις που..
από 9,70€
Κατασκευαστής: HAYABUSA Κωδικός Προϊόντος: SMKHAFS413
Απο την Hayabusa ένας ιδιαίτερος και με πολλές δυνατότητες πλάνος ....Η μορφή του είναι κοντά στα Inchiku που σε όλους μας είναι γνωστές οι επιτυχίες τους στα ψαρέματα απο σκάφος.Ο Kick Tail έρχεται στα 40 και 60 gr για εφαρμογές στο Shore Jigging στην light η στην πιο Heavy του μορφή.Το σύνολο περι..
από 10,90€
Κατασκευαστής: HAYABUSA Κωδικός Προϊόντος: SMKHAFS412
Απο την Hayabusa o Jack Eye Shot .....Μεσόβαρος με εξαιρετική πλεύση και ικανός να προσελκύσει δυνατά θηράματα.Με προσομειωμένα λέπια, απίστευτα μάτια και 8 ιδανικούς χρωματισμούς για τα νερά μας.Ο πλάνος φοράει assist ιδανικό για την πλεύση του με Ιαπωνικό αγκίστρι απο την Hayabusa και σαλαγκιά..
από 7,80€
Κατασκευαστής: MAJOR CRAFT Κωδικός Προϊόντος: MAJORJPM
Δυνατά πλανάκια απο την Major Craft για βαρύ LRF και Light Shore ψαρέματα απο την ακτή...Aπίθανοι & ανθεκτικοί στην χρήση χρωματισμοίΑριστη πλεύση και στην παραμικρή κίνηση του καλαμιού σας λόγω του ασύμμετρου σχήματος.Τρισδιάστατο αληθοφανές μάτι.Eφοδιασμένα με σαλαγκιά πίσω και μικρό assist μπ..
από 7,50€
Κατασκευαστής: MAJOR CRAFT Κωδικός Προϊόντος: MAJORJPMSL-LB
Δυνατά πλανάκια από την Major Craft για Light Game η ελαφρύ Spinning...Aπίθανοι & ανθεκτικοί στην χρήση φυσικοί χρωματισμοί με επικάλυψη KEIMURA για σκοτεινές ημέρες και βυθούς.Άριστη πλεύση και στην παραμικρή κίνηση του καλαμιού σας λόγω του ασύμμετρου υδροδυναμικού σχήματος.Τρισδιάστατο αληθοφ..
από 7,95€
Κατασκευαστής: MAJOR CRAFT Κωδικός Προϊόντος: MAJORJPSL
Εξαιρετικός μεσόβαρος πλάνος απο την Major Craft... Με άριστη πλεύση και με την γνωστή ποιότητα της Major Craft που σας εγγυάται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.Ο πλάνος δουλεύεται με αργά Jerk και αφηνοντάς τον να κινηθεί φυσικά είναι σίγουρο θα σας χαρίσει σημαντικά ..
από 9,50€
Κατασκευαστής: MAJOR CRAFT Κωδικός Προϊόντος: MAJORJPS-LB
Δυνατοί πλάνοι από την Major Craft για την τεχνική του Shore Jigging  η του Light Game .Aπίθανοι & ανθεκτικοί στην χρήση φυσικοί χρωματισμοί με επικάλυψη KEIMURA για σκοτεινές ημέρες και βυθούς.Άριστη πλεύση και στην παραμικρή κίνηση του καλαμιού σας λόγω του ασύμμετρου υδροδυναμικού σχήματ..
από 11,95€
Κατασκευαστής: MAJOR CRAFT Κωδικός Προϊόντος: MAJORJPS
Από την Major Craft oi πλάνοι JigPara … Μεσόβαροι θα σας εντυπωσιάσουν με την πλεύση τους στην Light Shore τεχνική σας.O πλάνος έχει φυσικό και αργό κατέβασμα και κάνει την διαφορά στα jerks.Ενισχυμένοι με πολλαπλή επικάλυψη θα σας δώσουν αντοχή στα χτυπήματα.Ο πλάνος..
από 8,50€
Κατασκευαστής: MAJOR CRAFT Κωδικός Προϊόντος: MAJORJPSLOW
Πολύ δυνατή σειρά πλάνων απο την Ιαπωνική εταιρία για light shore jigging με χαρακτηριστικά Slow Jigging που θα δώσουν άλλη διάσταση στα ψαρεματά σας... Ο Jigpara Slow Casting είναι ένας απόλυτα ισορροπημένος πλάνος με πολύ δυνατή βολή λόγω του σχηματός του και με άριστη πλεύση ..
από 8,50€
Κατασκευαστής: MAJOR CRAFT Κωδικός Προϊόντος: MAJORJPTG
Tα νέα micro jigs της Major Craft κατασκευασμένα από υλικό TG συνεχίζουν την παράδοση των Jigpara...Λόγω του υλικού TG θα έχετε καλύτερη βολή ,πιο γρήγορο βύθισμα, καλύτερη πλεύση στα ρεύματα.Εξαιρετικά επεξεργασμένοι χρωματισμοί που κάνουν την διαφορά και με μεγάλη αντοχή στον χρόνο και στα χτ..
από 9,95€
Κατασκευαστής: YAMASHITA Κωδικός Προϊόντος: MEYA05405
Πολύ καλός μεσόβαρος πλάνος απο την Maria (Yamashita).Εντονη κίνηση και εύκολη ανάκτηση λόγω του "κοφτερού" σώματος.Ρεαλιστικά χρώματα επεξεργασμένα με Laser...
14,00€
Κατασκευαστής: OWNER Κωδικός Προϊόντος: S2644310
Ποιοτικός και πολύ δυνατός πλάνος από την Cultiva για Shore Jigging ...Σε 5 δυναμικούς χρωματισμούς για τα Ελληνικά νερά.Εξαιρετικές βαφές με ανθεκτικό κράμα μετάλλου εξωτερικά και την καινοτομία του "κόκκαλου" εσωτερικά που σας εξασφαλίζει απίστευτη πλεύση και αντοχή στον χρόνο.Μοναδικό σχήμα..
από 9,60€
Κατασκευαστής: OWNER Κωδικός Προϊόντος: S2644340
Πολύ καλός πλάνος απο την CultivaΓια ψαρέματα Shore Jigging με το βάρος πίσω με άριστη πλεύση και δυνατή βολή λόγω του σχήματος.Βάρος :  40gr - 60gr -80gr..
από 9,60€
Κατασκευαστής: OWNER Κωδικός Προϊόντος: S264437
Από την   Owner ένας πολύ ποιοτικός πλάνος για τεχνικές Shore Jigging  η Jigging από το σκάφος.Κατασκευασμένος με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το ψαρεμά σας απολαυστικό.Με εσωτερικό ανοξείδωτο - άθραυστο σκελετό και εξαιρετικές ανθεκτικές στα χτυπήματα βαφές θα σας εντυπωσιά..
από 13,80€
Κατασκευαστής: OWNER Κωδικός Προϊόντος: S2644300
Δουλεύοντας Light Rock Fishing η Light Spinning είναι σίγουρο ο,τι θα χρειαστείτε αυτόν τον μικρό πλάνο της Cultiva.Οι επιτυχίες είναι προδιαγεγραμμένες αν αναλογιστεί κανείς την πολύ καλή πλεύση τους ,τους πολύ καλούς χρωματισμούς τους και την αμεσσότητα στο κάρφωμα κυνηγώντας μικρά η μεγαλύτ..
8,40€
Εμφάνιση 1 έως 20 από 52 (3 Σελ.)
Το way2fish.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας περιήγησης. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.