Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την επιχείρηση Βουνάτσος Αχιλλέας με τον διακριτικό τίτλο Way2Fish και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.way2fish.gr που εδρεύουν στην Καλλιθέα επί της οδού Αραπάκη 103 17675 με ΑΦΜ: EL031900508 είναι μείζονος σημασίας η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας.


Για αυτό τον λόγο λαμβάνουμε διαρκώς τα πλέον κατάλληλα μέτρα για την προστασία αυτών των δεδομένων τόσο αυτών που συλλέγουμε για λογαριασμό μας όσο και αυτά που συλλέγουμε για λογαριασμό τρίτων και πάντα στα πλαίσια των υποχρεώσεων μας απέναντι στα νομικά πλαίσια περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.


Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βασική προϋπόθεση για εμάς και είναι δεσμευτική απέναντι σας είναι ότι δεν κρατάμε προσωπικά δεδομένα ανηλίκων και δεν εμπορευόμαστε οποιοδήποτε προϊόν σε ανηλίκους εκτός εάν υπάρχει γραπτή η συγκατάθεση κηδεμόνα-ων.

Βάση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε υπεύθυνο (DPO) συλλογής και φύλαξης προσωπικών δεδομένων δεσμευόμαστε όμως ότι η τήρηση των δεδομένων σας είναι ασφαλής και ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση τυχόν προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αναλυτικά:

Πολιτική Cookies.

Επίσης, όταν συλλέγουμε προσωπικά σας στοιχεία στα πλαίσια μιας συναλλαγής, μπορεί να καταγράψουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη συναλλαγή σε μορφή μη προσωποπαγή και να τις συνδυάσουμε με άλλες μη προσωποπαγείς πληροφορίες, π.χ. δεδομένα clickstream. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται και αναλύονται μόνο αθροιστικά, με σκοπό την κατανόηση τάσεων και μοτίβων. Οι πληροφορίες αυτές δεν εξετάζονται σε επίπεδο μεμονωμένων χρηστών.


Σκοπός επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων.
Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν θα μπορέσουμε να προβούμε σε ενέργειες πχ πωλήσεων η παραδόσεων παραγγελιών εάν δεν έχουμε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα.
Για να προχωρήσουμε σε εκτέλεση των παραγγελιών σας θα χρειαστούμε:

  1. To όνομα σας και το επίθετο σας σαν σημείο αναφοράς διεκπεραίωσης παραγγελίας με σκοπό έκδοση παραστατικών  λιανικής, γραπτής και ονομαστικής εγγύησης σε συγκεκριμένα προϊόντα .
  2. Την διεύθυνση κατοικίας σας η την διεύθυνση της επιχείρησής σας σαν σημείο αναφοράς τόπου παράδοσης
  3. Τον Αριθμό Φορολογικού μητρώου σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίων.
  4. Τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου σαν δίαυλο επικοινωνίας που αφορά τις παραγγελίες σας.
  5. Τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου σαν δίαυλο επικοινωνίας που αφορά τις παραγγελίες σας.
  6. Την διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail) για την ταχύτερη ενημέρωση σας και την κατάσταση των παραγγελιών σας.(Order Schedule).

Όλα τα πιο πάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την ομαλότητα της συνεργασίας μας αλλά και για την πρόληψη και ασφάλεια και των δυο μερών.

Δημιουργία λογαριασμού χρήστη μέσω της σελίδας μας.

Για να έχουμε συναλλαγή και να μπορέσετε να βάλετε παραγγελία  θα πρέπει να μας δώσετε την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου e-mail και να ορίσετε κωδικούς πρόσβασης .

Στοιχεία πιστωτικών καρτών-Paypal.

α) Εάν επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας κάνουμε γνωστό ότι όλη η συναλλαγή σας γίνεται  με ασφάλεια στον server των τραπεζών που συνεργαζόμαστε.
β) Σας γνωστοποιούμε ότι δεν κρατάμε κανένα στοιχείο από τις πιστωτικές σας κάρτες στα αρχεία μας.
γ) Εάν επιλέξετε τρόπο πληρωμής την μέθοδο του Paypal σας ενημερώνουμε ότι τα στοιχεία της διεύθυνσης σας διαβιβάζονται στην Paypal για να επιβεβαιωθεί η ορθότητα της διεύθυνσης παράδοσης από την Paypal.
News Letters

Δημιουργία λογαριασμού μέλους.

Μπορείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με την μέθοδο quick order χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό.
Εάν δημιουργήσετε λογαριασμό και με βάση τα πιο πάνω θα έχετε την δυνατότητα:

Νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Που διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας.
Στις παραπάνω περιπτώσεις παραμένουμε υπεύθυνοι και για αυτό τον λόγο ισχύουν ειδικές συμβάσεις με τους τρίτους με σκοπό την τήρηση του νομικού πλαισίου επεξεργασίας.

Χρόνος αποθήκευσης δεδομένων.
Τι μπορείτε σαν χρήστης να κάνετε με τα προσωπικά σας δεδομένα.
Εαν ανοίξετε λογαριασμό σαν χρήστης μπορείτε από το menu GDPR εργαλεία: