Καλώς ήρθατε στον δικτυακό μας τόπο. Δημιουργήσαμε για εσάς μια νέα εμπειρία . Το θέλαμε , το στήσαμε, ανανεωθήκαμε.

Οσοι έχει τύχει να μας γνωρίσετε ασφαλώς θα έχετε αντιληφθεί ότι για εμάς το ψάρεμα είναι τρόπος ζωής. Θα έχετε αντιληφθεί επίσης ότι στον φυσικό μας χώρο επίκεντρο είστε εσείς και οι ανάγκες σας για δυνατές ψαρευτικές αποδράσεις απο την ακτή η το σκάφος .

Τώρα έχετε την δυνατότητα να νοιώσετε την ίδια εμπειρία και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Γιατί αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι διαφορετικό. Απλά απολαύστε το σαν να είστε στον φυσικό μας χώρο.


Για εσάς που μας γνωρίζετε για πρώτη φορά καλώς ήρθατε σε αυτό το e-shop. Περιηγηθείτε με όποιο τρόπο θέλετε , όπως θέλετε ,24 ώρες το 24ωρο ,365 ημέρες τον χρόνο.

Βρείτε προϊόντα που ταιριάζουν στο ψαρεμά σας ανεξάρτητα απο την τεχνική , επικεντρωθείτε εαν θέλετε μόνο στην τεχνική σας η αγοράστε οτι προϊόν θέλετε απο τις κατηγορίες.

Επειδή μας αρέσει να έρθετε ξανά σε εμάς να φροντίσετε να δείτε τις προσφορές μας , να μάθετε για τα εκπτωτικά κουπόνια , η να βρείτε προϊόντα που έχουμε αποφασίσει να δώσουμε σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές γιατί είναι phase out.

Eάν πάλι δεν τα καταφέρνετε διαδικτυακά σημειώστε ότι ο φυσικός χώρος απαντάει στα τηλέφωνα μόνο σε ψαράδες που κάνουν κέφι να μας γνωρίσουν και να μας συμβουλευτούν.


Πάντως σας καλωσορίζουμε και να ξέρετε ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάτε για ψάρεμα ποιοτικά και πάνω από όλα με διάθεση..

Σας ευχαριστούμε και να είστε πάντα καλά.


Αχιλλέας Βουνάτσος